• Lashes by Marit

    Marit's beauty bar is een gecertificieerde schoonheidssalon in Dongen, sinds 2015 ben ik actief in de schoonheids branche. U kunt bij mij terecht voor alle technieken wimperextensions (specialiteit), mooie wenkbrauwen, de elleebana wimper lift, acrylnagels en gellak met versteviging. Marit's beauty bar werkt uitsluitend op afspraak, doordeweeks en ook in de avond kunt u bij mij terecht.

Algemene Voorwaarden Lashes by Marit.

 
1. Algemeen
Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Lashes by Marit en een klant waarop Lashes by Marit deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard.

2. Afspraken
De klant moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak aan Lashes by Marit melden. Indien de klant deze verplichting niet of niet tijdig nakomt of niet op komt dagen, mag Lashes by Marit het gehele bedrag voor de afgesproken behandeling aan de klant berekenen. Indien de klant meer dan tien minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, mag Lashes by Marit de verloren tijd inkorten op de behandeling.

3. Aansprakelijkheid
Lashes by Marit is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat ik ben uitgegaan van door de klant verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, allergische reacties, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.

4. Beschadiging
Lashes by Marit heeft het recht van de klant een schadevergoeding te eisen indien de klant meubilair, apparatuur of producten beschadigt.