• Lashes by Marit

    Lashes by Marit is een gecertificieerde schoonheidssalon in 's Gravenmoer, sinds 2015 ben ik actief in de schoonheids branche. U kunt bij mij terecht voor alle technieken wimperextensions (specialiteit), mooie wenkbrauwen, de elleebana wimper lift, en diverse schoonheidsbehandelingen waaronder de welbekende fruitzuur behandeling. Lashes by Marit werkt uitsluitend op afspraak, doordeweeks en ook in de avond kunt u bij mij terecht.

Algemene Voorwaarden Lashes by Marit.

 
1. Algemeen
Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Lashes by Marit en een klant waarop Lashes by Marit deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard.

2. Afspraken
De klant moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, uiterlijk 12 uur voorafgaande aan de afspraak aan Lashes by Marit melden. Indien de klant deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, mag Lashes by Marit 50% van het bedrag voor de afgesproken behandeling aan de klant berekenen. Indien de klant meer dan tien minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, mag Lashes by Marit de verloren tijd inkorten op de behandeling. Lashes by Marit moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, uiterlijk 12 uur voorafgaande aan de afspraak aan de klant melden.

3. Aansprakelijkheid
Lashes by Marit is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat ik ben uitgegaan van door de klant verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, allergische reacties, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.

4. Garantie
Lashes by Marit geeft de klant 5 dagen garantie op de behandeling en de producten. Deze garantie vervalt indien:
- De klant andere producten dan de door de mij geadviseerde producten heeft gebruikt
– De klant de adviezen voor thuisverzorging niet heeft opgevolgd.
– De klant het advies om medische hulp te zoeken niet binnen vijf werkdagen heeft opgevolgd.
– De klant de producten niet volgens de door mij gegeven adviezen heeft gebruikt.

5. Beschadiging
Lashes by Marit heeft het recht van de klant een schadevergoeding te eisen indien de klant meubilair, apparatuur of producten beschadigt.