• Lashes by Marit

    Marit's beauty bar is een gecertificieerde schoonheidssalon in Dongen, sinds 2015 ben ik actief in de schoonheids branche. U kunt bij mij terecht voor alle technieken wimperextensions (specialiteit), mooie wenkbrauwen, de elleebana wimper lift, acrylnagels en gellak met versteviging. Marit's beauty bar werkt uitsluitend op afspraak, doordeweeks en ook in de avond kunt u bij mij terecht.

Elleebana lash lift 

Je kunt gedag zeggen tegen je wimperkrultang en mascara dankzij deze professionele beauty behandeling die slechts 45 minuten duurt. Dankzij de Elleebana Lash Lift krijg je prachtige volle, gelifte wimpers zonder extensions die wekenlang mooi blijven, zelfs na een douche of na het zwemmen! Met de Elleebana lash lift gebruiken wij een unieke techniek gecombineerd met unieke top kwaliteit producten. Je krijgt een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik en niet schadelijk voor de wimpers!

Het is een geweldig alternatief als je geen wimperextensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. Daarnaast is er nauwelijks nazorg nodig. Zwemmen, zweten, douchen & het dragen van make-up is geen probleem. Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Het prachtige resultaat blijft wel 6 tot 10 weken mooi! De formule zorgt óók voor voeding en dus gezonde wimpers.

Voordelen elleebana lash lift 
• Werelds snelste applicatie techniek wat tijd scheelt – 45 minuten total treatment 
• Voor perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen rod, voor betere natuurlijke resultaten 
• Resultaat van mogelijk 6 tot zelfs 10 weken 
• Een comfortabele en betaalbare behandeling 
• Laat natuurlijke wimpers langer en voller lijken zonder extensions 
• Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen 
• Unieke formule die zorgt voor gezonde en gevoede wimpers 
• Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem! 
• Geschikt voor lange en korte wimpers 
Nazorg

Gebruik gedurende de eerst 48 uur geen sterke oogmake-up removers omdat ze de verf kunnen verwijderen. De eerste 24 uur geen mascara aanbrengen. Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling stomende douches of sauna’s. Daarnaast adviseren we de eerste 24 uur het haar niet te wassen omdat gebruik van shampoo en conditioneer, make-ups, crèmes of oogserums op de wimpers de kleur kunnen verzwakken of de permanent ontspannen. Hierna is douchen, sauna en make-up remover geen probleem!


Prijs: 
Elleebana lash lift: € 50,00
Met zijn 2e naar de salon voor een lash lift? Gezellig en voordeliger!
Elleebana lash lift: € 45,00 per persoon

Nazorg: Houd er rekening mee dat u na deze behandeling de wimpers 24 uur droog moeten blijven en u 24 uur geen make-up of olieproducten mag gebruiken!
Graag ontvang ik u in mijn salon met grondig gereinigde ogen zonder make-up.


Foto's / Elleebana