• Lashes by Marit

    Marit's beauty bar is een gecertificieerde schoonheidssalon in Dongen, sinds 2015 ben ik actief in de schoonheids branche. U kunt bij mij terecht voor alle technieken wimperextensions (specialiteit), mooie wenkbrauwen, de elleebana wimper lift, acrylnagels en gellak met versteviging. Marit's beauty bar werkt uitsluitend op afspraak, doordeweeks en ook in de avond kunt u bij mij terecht.

Veelgestelde vragen over wimperextensions

Zijn wimperextensions schadelijk voor je eigen wimpers?
Nee, Lashes by Marit neemt de gezondheid van de eigen wimper erg serieus en daarom werk ik met de lichtste materialen waardoor het dus niet te zwaar word voor de eigen wimper. 

Hoelang blijven wimperextensions zitten?
Dit verschilt per persoon maar ik raad aan het om de 3 a 4 weken te laten bijwerken. Het valt er namelijk geleidelijk uit. Net zoals je hoofdhaar vallen ook je wimpers uit, dus vallen de extensions er dan samen met je eigen wimper uit. Dit is een natuurlijk proces en gaat zeer geleidelijk.

Hoelang duurt de behandeling?
Het zetten van een nieuwe set duurt ongeveer 2 uur maar is afhankelijk van hoeveel wimpers jij van jezelf hebt. Een refill duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, dit ligt aan de hoeveelheid uitgevallen wimpers.

Kan ik nog wel gebruik maken van andere make-up zoals eyeliner of oogpotlood?
Ik raad het niet aan maar het kan wel. Het liefst een potlood eyeliner dus geen vloeibare. hier zitten oliën in wat de lijm beschadigd en de levensduur van je mooie look beperkt. Er is speciale make-up voor wimperextensions verkrijgbaar op aanvraag bij Lashes by Marit. 

En waarmee moet ik mijn make-up verwijderen?
In make-up remover zitten oliën, wat dus erg schadelijk is voor je wimperextensions. Bij Lashes by Marit is speciale wimpershampoo verkrijgbaar, dit is een lekker schuim wat niet prikt in je ogen waarmee je je wimpers kunt wassen en je make-up kunt verwijderen. 
Hoe schoner je je wimperextensions houd, hoe langer je er plezier van hebt!